• Voor 09.00 uur besteld is vandaag nog in huis!
  • Bij dracht pas volledig betalen!
  • Herkansingen tot 1 sept 2022!
  • Betaling achteraf!
  • Aanbieding! "Zardando"

Hengst Lazzaro

Lazzaro

Homerun x Numero uno

Stokmaat: 1.68 m
Geboren: 2016

Lazzaro heeft een zeer goede 35 dagen test in Ermelo gelopen. Hij laat zich zeer goed rijden en heeft een zeer goede galop. Maakt een zeer goede sprong met veel afdruk en is erg voorzichtig. Hij heeft een zeer goede instelling met een ongecompliceerd karakter. Lazzaro is een lang gelijnde hengst, die goed in het rechthoekmodel staat, met een correct fundament.

Lazzaro is de eerste goedgekeurde zoon van de, voor de sport naar Mexico verkochte, Homerun, waar hij zich zeer goed ontwikkeld. De vader van Homerun is Vivant van de Heffinck die deelnam aan EK's, WK's, wereldbekerfinales en de Olympische Spelen. Homerun is ook van moederszijde zeer interessant gefokt met 3 moeders op rij die in de sport op hoog niveau hebben gepresteerd. De moeder van Lazzaro, Verisja, sprong op internationaal niveau 1.45 mtr. onder Roelof Bril.
Volle broer van Verisja, Weder-Uno en half-broer Abrico (v. Unistar) zijn internationaal 1.40 mtr. geklasseerd. Grootmoeder Nirisja (v. Lux) bracht van Numero Uno twee internationale springpaarden.

Lazzaro kan instelling, rijdbaarheid en springkwaliteit toevoegen aan de springpaardenfokkerij.

Dekgeld: €800,- (vaste kosten €300,- en bij dracht €500,-)

Eigenaar: R. Bril

Hengsten aanbod