• Voor 09.00 uur besteld is vandaag nog in huis!
  • Bij dracht pas volledig betalen!
  • Herkansingen tot 1 sept 2022!
  • Betaling achteraf!
  • Aanbieding! "Zardando"

Dekhengst Zardando KWPN

Voor het dek seizoen in 2022 hebben wij de KWPN dekhengst Zardando in de aanbieding!

Zardando staat op stal bij Stal Caritas.

Tango x Gribaldi

Stokmaat: 1.71m
Geboren: 20-04-2004

Onze goedgekeurde hengst Zardando is een zoon van de goedgekeurde hengsten Glock’s Tango en Gribaldi. De begrippen werkwillig, rustig, meedenkend, betrouwbaar en een chique verschijning komen vaak voor als je het over Zardando hebt. De nakomelingen van Zardando worden geprezen om hun fijne meewerkende karakter. En hun goede dressuuraanleg net als hun vader. Er zijn meerdere nakomelingen die het bijzonder goed doen in de sport. Er liepen er verschillende op Nederlandse en Belgische kampioenschappen. Tot aan het zwaardere en hoge niveau.

De Grand Prix hengst Glock’s Tango, vader van Zardando, heeft het bloed van de preferente Jazz en Contango door zijn aderen lopen. In zijn eerste jaargang had hij al 2 aangewezen zonen op de hengstenkeuring. Hij is de opa van Gio. Het paard dat individueel brons haalde op de olympische spelen van Tokyo. Glock’s Tango won in 2011 de wereldbeker in Odense.

Moeder Roxcella (sport dr, Elite) liep in de Lichte Tour. Zij is een dochter van de Grand Prix hengst Gribaldi. Zij bracht ook het Z dressuur paard Withacella v Rubiquil. Ook grootmoeder Marcella (sport dr, ster, prok, prestatie van Contango) is uitgebracht in de Lichte Tour. Zij heeft Het Z2 dress. Paard Cidando v Vivaldi en het ZZ-licht paard Ferdando v Bordeaux gebracht. De moederlijn vervolgt met Helianthe, een dochter van de Trakehner Bismarck en vervolgens met de ster prestatie merrie Tessa (V. J Amagun). Uit Tessa kwam het Z2-dressuurpaard Fitta. Ook het internationale dressuurpaard Eduard-B onder Coby van Baalen en Ollright onder Laurens van Lieren komen uit de merrielijn van Zardando.

Tijdens de hengstenkeuring is Zardando bekroond met een dressuur index van maar liefst 202! Omdat Zardando zo interessant gefokt is en zijn afstamming een mooie lijst aantoont met paarden die laten zien dat ze over de juiste instelling, bewerkbaarheid en kwaliteiten beschikken is hij een goede keuze voor uw merrie.

Zardando is te bezichtiging bij Stal Caritas. (Graag even contact opnemen als u wilt langskomen.

Dekgeld normaal: €900,- Aanbieding! €650,- (Vaste kosten €300,- en bij dracht €350,-)

Dekhengsten aanbod